Lean GB & BB Oefenboek
Lean Green & Black Belt Exercise (Dutch)

Lean Green & Black Belt Exercise Book (Dutch)

Product number

9789492240316 

Shipping costs

€ 0,00 

€ 27,25 *
Price per unit

 

Quantity: 
Order
Language: Dutch

Serie: Climbing the Mountain

Author: H.C. Theisens

Edition: 3

ISBN13: 9789492240316

Summary

Er zijn veel uitstekende boeken geschreven over Lean en Agile. Echter, alleen het lezen van deze boeken zal je niet de vaardigheden opleveren om de technieken succesvol in de praktijk toe te passen. Door het maken van oefeningen kun je deze vaardigheden wel ontwikkelen. Dit oefenboek bevat 70 oefeningen en uitwerkingen en is een waardevolle aanvulling voor diegenen die een Lean Green of Black Belt training volgen.

Zelfs Green en Black Belt specialisten kunnen dit oefenboek gebruiken om hun praktische vaardigheden verder te ontwikkelen. Tenslotte is dit boek handig voor trainers en docenten die trainingen geven binnen hun eigen organisatie of in het hoger onderwijs.

Dit oefenboek is een aanvulling op het tekstboek ‘Lean & Agile | Mindset, Skill set & Toolset’ uit de serie ‘de Beklimming’ (Climbing the Mountain). Samen vormen deze boeken de basis om je te ontwikkelen in het mooie vakgebied van problem solving en continu verbeteren. Het boek bevat voorbeelden uit verschillende sectoren. Tegelijkertijd kunnen alle oefeningen worden gemaakt zonder bepaalde voorkennis van een bepaalde sector.

De structuur van dit oefenboek is gebaseerd op het 'Continuous Improvement Maturity Model' (CIMM). Dit raamwerk beschrijft het proces van continue verbetering vanaf het eerste stadium tot het leveren van producten en diensten op het niveau van ‘World Class’. Het CIMM-raamwerk verbindt de verschillende methodes en behandelt de meest toegepaste technieken op het gebied van procesverbetering, kwaliteitsmanagement en het ontwikkelen van nieuwe producten
ISBN13
9789492240316
Language
Dutch
Bound
Bound
Pages
105
Publisher
LSSA
Publication
3
Date of first publication
13-1-2016
Column
Organizational management
Serie
Climbing the mountain

Quantity

Price per unit (incl. VAT)

1 or more

€ 27,25 *

6 or more

€ 25,90 *

11 or more

€ 24,50 *

21 or more

€ 23,16 *