Lean Yellow Belt eLearning (English)
Lean Yellow Belt eLearning (English)

LSSA biedt een professionele vorm van eLearning, met teksten, video's en interactieve oefeningen.

Product number

LYBENG 

Shipping costs

€ 0,00 

€ 217,00 *
Price per unit

 

Quantity: 
Order
Een interactief leertraject 

Zelf-paced eLearning

Mogelijk voor LSSA certifcering 

12-maanden licentie geldig 

Taal: Engels
 
Na het aankopen van de code kunt u hier inloggen. 

In 2014 verscheen het eerste boek in de serie 'Climbing the Mountain' en in 2017 verscheen de vertaling naar het Nederlands. Inmiddels zijn in deze serie meer dan 35.000 exemplaren verkocht en heeft het velen geholpen bij het ontwikkelen van een continue verbeterorganisatie en het oplossen van problemen. Voor u ligt de geheel herziene druk van de Yellow Belt, opgebouwd volgens de laatste versie van het CIMM-raamwerk en de LSSA skill set (v3.2). 

Yellow Belts hebben veel ervaring met de dagelijkse processen en zijn om die reden goed in staat om zelfstandig verbeterprojecten uit te voeren. Ook zijn ze waardevolle teamleden binnen Green of Black Belt projecten. Yellow Belts zijn vaak verantwoordelijk voor het verbeteren van de operationele prestaties binnen een bepaalde afdeling of lijn. Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het verkorten van doorlooptijden, het oplossen van problemen of het verbeteren van de kwaliteit. Activiteiten kunnen gerelateerd zijn aan 5S, visueel management, de ontwikkeling van standaarden of problem solving.

Het eerste hoofdstuk van dit boek gaat in op de geschiedenis en principes van de meest toegepaste verbetermethodieken, waaronder Kaizen, TPM, Lean, Six Sigma en Agile. Het tweede en derde hoofdstuk gaan in op het implementeren van continu verbeteren in de organisatie.  

In de volgende vijf hoofdstukken gaan we in op de tools en technieken. We volgen hierin de vijf niveaus van het ‘Continuous Improvement Maturity Model’ (CIMM): het creëren van een solide fundament, een continue verbetercultuur, stabiele en voorspelbare processen, capable processen en toekomstbestendige processen. Het CIMM-raamwerk beschrijft welke aanpak en instrumenten het beste passen bij een bepaald volwassenheidsniveau van een organisatie. 

De beklimming naar de ‘Top of the Mountain’ is niet altijd eenvoudig. De weg naar boven zit vol met technische en organisatorische obstakels. Om de top te bereiken zul je die obstakels moeten ontdekken en stuk voor stuk moeten wegnemen. Tegelijkertijd is het ook een interessante reis, leerzaam en bevredigend. Houd hierbij het doel van de reis altijd in het oog: het fantastische uitzicht.
Inhoud:

1. World Class
2. Policy development en deployment
3. Project management
4. CIMM Level I - Creëer een solide foundation
5. CIMM Level II - Creëer een continue verbetercultuur
6. CIMM Level III - Creëer stabiele en voorspelbare processen
7. CIMM Lvel IV - Creëer capabele processen
8. CIMM Level V - Creëer toekomstbestendige processen 

Quantity

Price per unit (incl. VAT)

1 or more

€ 217,00 *

10 or more

€ 177,00 *

100 or more

€ 147,00 *